Bjorn Borg boxers

Premium cotton stretch en cotton stretch

De meest luxe en comfortabele lijn van Björn Borg is de premium cotton stretch (voorheen bekend onder de naam core). Deze boxershorts worden gemaakt van een hoge kwaliteit katoen dat 100% duurzaam is. De cotton stretch boxers (voorheen bekend onder de naam essential) noemen ze bij Björn Borg niet voor niks “je favoriete boxershort voor elke dag”. De boxers in deze lijn zijn iets vriendelijker voor je portemonnee en hebben een fijne pasvorm.

 

Björn Borg premium cotton stretch core boxers

 

De feiten op een rij van premium cotton stretch:

  • 190 gram katoen per vierkante centimeter
  • 100% duurzaam
  • 3 keer gestikt en platte naden die irritatie tegengaan
  • Extra kruis panel, omdat dit de plek is waar een boxershort het meeste slijt
  • Stijl : een brede logoband

 

Björn Borg cotton stretch essential boxers

 

De feiten op een rij van cotton stretch:

  • 170 gram katoen per vierkante centimeter
  • Waar voor je geld
  • Stijl : smalle logoband

 

Hoe zie je nu echt het verschil tussen een boxershort uit de premium cotton stretch of de cotton stretch lijn? De premium cotton stretch modellen herken je aan de bredere logoband met een groter merklogo. Erg handig om te weten is dat alle multipacks vanaf vier stuks altijd bestaan uit cotton stretch essentials. Dus alle 5-pack, 7-pack en zelfs 12-packs zijn boxershorts uit de cotton stretch lijn (met uitzondering van de performance modellen)

 

Björn Borg performance boxershorts

Björn Borg performance underwear, beter bekend als sportondergoed, geeft alle steun en toeverlaat die je nodig hebt, tijdens welke activiteit dan ook. Björn Borg performance sportondergoed is gemaakt voor actie dankzij vochtregulerende materialen zoals microfiber en een unieke constructie die schuren voorkomt.

De voordelen van microfiber zijn eindeloos, van een dunnere, zachtere stof tot een perfecte vochtregulatie. Waarom zijn Björn Borg performance shorts beter om te dragen tijdens het sporten? Katoen zuigt vocht op en daardoor blijft je zweterige boxer dus tegen je lichaam plakken. Microfiber voorkomt dit.